Via onze website www.rs-jachttechniek.nl kunt u uw bestelling doen door te kiezen voor de koop nu button.
Als u uw bestelling compleet heeft gemaakt en geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail, hierin staat ook uw bestelnummer vermeld.
Wij streven ernaar om uw bestelling op de dag van bestellen aan u te versturen zodat u deze de volgende werkdag in huis kunt verwachten. Bestellingen die wij na 15.00 uur ontvangen zullen meestal niet meer dezelfde dag worden opgehaald door de transporteur, deze gaan dus de dag erna weg. Indien wij uw order niet op tijd compleet kunnen versturen zullen wij u hierover informeren. In de meeste gevallen wordt uw order compleet verzonden. wij werken vanuit onze eigen voorraad. De getoonde artikelen zijn dus meestal voorradig in onze winkel of magazijn, tenzij anders vermeld.

Leveringen worden verzonden met DPD, DHL of post nl. Kleine bestellingen welke in een brievenbusdoos passen zullen wij per post versturen. Wij sturen u na het verzenden van uw bestelling een verzendbevestiging en een tracking nummer zodat u kunt zien waar uw bestelling zich bevindt. Voor artikelen zwaarder dan 30 kilo of langer dan 175 cm zullen wij met u overleggen over de verzendkosten. Tenzij bij het artikel vermeld staat "geen verzendkosten", dit geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland. Voor verzending naar andere landen zullen wij u de verzendkosten overleggen.

Reguliere verzendkosten: bestellingen met een waarde tot € 74,95 worden belast met een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95.
Bestellingen vanaf een orderwaarde van € 75 worden franco verzonden (binnen Nederland). Voor alle bestellingen geldt: de artikelen zullen worden verzonden na ontvangst van uw betaling.

Indien het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u het binnen 14 dagen aan ons terugsturen.

Let op: Op maat gemaakte, afgesneden of afgeknipte artikelen kunnen niet retour worden gezonden!

De retour te zenden artikelen dienen in de originele verpakking en onbeschadigd te zijn.

Als het bestelde artikel duidelijk niet aan de omschreven voorwaarden voldoet zullen wij u de verzendkosten € 6,95 en de retour kosten tot maximaal € 9,95 vergoeden.

Indien het artikel deugdelijk is en aan onze omschrijving voldoet zullen de kosten voor het retour sturen voor uw eigen rekening zijn.

Natuurlijk kunt u de artikelen met bon ook terugbrengen of omruilen in onze winkel.

Terugbetaling zal geschieden binnen 10 dagen na ontvangst van uw retour, mits onbeschadigd. Artikelen als boeken, kaarten en DVD"s kunnen wij niet terugnemen, tenzij vooraf anders is overeengekomen.
Op maat gemaakte, afgeknipte of aan datum gebonden artikelen kunnen wij niet terugnemen, tenzij vooraf anders overeengekomen. Voor alle retouren geldt: in de originele verpakking en onbeschadigd.
Voor speciaal bestelde artikelen buiten ons reguliere assortiment zullen wij retour voorwaarden vooraf met u overleggen.

Retour zendingen kunt u met kopie pakbon of kopie factuur sturen aan:

RS Jachttechniek VOF
Zwarteweg 133
1431VL Aalsmeer
Nederland.

Voor een persoonlijk advies en indien u heeft gekozen voor het afhalen van uw producten kunt u via onderstaand kaartje de weg naar ons vinden.
U krijgt van onze webshopafdeling telefonisch een bericht als uw order verzameld voor u klaar ligt.

Het afhaaladres:
Zwarteweg 133
1431VL Aalsmeer
0297-369596

In onderstaand kaartje kunt u navigeren.
Met de "+" en "-" toest zal het kaartje in- of uitzoomen
met de overige pijltjes kunt u over de kaart navigeren.